tisdag 1 oktober 2013

Välkomna in i Villa Wremp!

Då var det äntligen dags att få visa er hur fint Marcus och Lisas hus har blivit. De har valt en öppen planlösning i huset, kök, vardagsrum och hall hänger ihop. Utöver det finns det fyra sovrum, ett allrum, två toaletter och en tvättstuga i huset.  Om ni vill se ritningarna och bygget från början kan ni göra det HÄR.

Hallen och köket skiljs åt med en vägg som inte går ända upp i nock, det ger en härlig rymd när man kommer in i huset.




Info om golven familjen valt finns med i tidigare inlägg.


 En braskamin från Contura värmer gott på hösten och vintern.

Glaspartiet släpper in mycket ljus i hela villan.


Köket är tillverkat av Bergfors Snickeri och Wremps Möbelprototyper.





Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar